About Pine Vintage

Over Pine Vintage

Welkom bij Pine Vintage. Wij zijn gepassioneerd over het behouden van de unieke stijlen en trends uit het verleden door onze klanten hoogwaardige vintage kleding en accessoires aan te bieden.

ONS VERHAAL:
Onze reis begon met een liefde voor vintage mode en een verlangen om die passie met anderen te delen. Na verloop van tijd werden we verzamelaars van vintage kleding en accessoires uit verschillende tijdperken en stijlen. Met de hulp van meerdere vintage groothandels konden we een unieke en diverse collectie opbouwen die de modegeschiedenis van de 20e en 21e eeuw weerspiegelt.

We zijn onze online winkel begonnen om vintage modeliefhebbers een toegankelijk platform te bieden om onze collectie te verkennen en hun eigen unieke stukken te vinden. Wij geloven dat vintage mode niet alleen over de kleding gaat, maar ook over de verhalen en herinneringen die ze met zich meedragen.

ONZE COLLECTIE:
Onze vintage kleding- en accessoirescollectie bevat een grote verscheidenheid aan items uit verschillende tijdperken en stijlen, variërend van Band T-shirts uit de jaren 70 tot Nike Puffer Jackets uit de jaren 90. We selecteren elk item in onze collectie met de hand op kwaliteit, authenticiteit en unieke karakter.

Wij geloven ook in duurzame mode en het belang van het verkleinen van onze CO2-voetafdruk. Door vintage kleding en accessoires te hergebruiken, kunnen we een milieuvriendelijker alternatief bieden voor fast fashion.

ONZE BELOFTE:
Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. Wij streven ernaar om een ​​naadloze en veilige online winkelervaring te bieden, met eenvoudig te gebruiken functies en snelle klantenservice.

Wij zijn trots op onze collectie en de kwaliteit van onze vintage kleding en accessoires. Wij staan ​​achter elk item dat we verkopen en garanderen de authenticiteit en conditie ervan.

Bedankt dat u voor onze Pine Vintage hebt gekozen. Wij kijken ernaar uit om onze passie voor vintage mode met u te delen en u te helpen uw eigen unieke stukje geschiedenis te vinden.